Go to Top

Over

Oostwest ontwerpt voor complexiteit en verandering. Dat vraagt om maatwerk. Oostwest werkt daarom graag samen met klantteams en experts uit het eigen netwerk. Dat varieert van visual thinkers, facilitators en coaches tot researchers, sprekers en challengers.

Oostwest is opgezet door Rolinka Kattouw. Rolinka werkt als onafhankelijk creatief strateeg aan complexe maatschappelijke vraagstukken en is goed thuis in (multi)stakeholder dynamiek, in en tussen organisaties. Realiseert gedragen uitkomsten door een verbinding aan te gaan met (eind)gebruikers. Rolinka heeft ruime ervaring in de rol van consultant, facilitator en projectleider.

Rolinka is opgeleid als kunsthistoricus (UvA, MA) en professioneel opgegroeid in verschillende omgevingen (kunst, corporates, publieke sector). Het pad liep van marketing en corporate communicatie naar positionering en strategie. Designthinking werd aangezet met de cum laude afronding van Artemis Academie in 2006. Onderzoek, trendforecasting en conceptontwikkeling kregen een nadrukkelijker plek in de aanpak, recentelijker aangevuld met visual thinking, storytelling en deep democracy.