Go to Top

Over

Rolinka KattouwOostwest is een netwerkbureau dat op basis van de behoefte van de klant een expertteam uit het eigen netwerk samenstelt. Oostwest is nieuwsgierig, gedreven en oplossingsgericht. Opgericht door Rolinka Kattouw, een ervaren professional die in mogelijkheden denkt, houdt van uitdagende vraagstukken in complexe omgevingen en snel thuis is in de inhoud en dynamiek van een organisatie.

Rolinka koppelt analytisch vermogen aan scherpe vraagstelling, nieuwsgierigheid aan een creatieve aanpak en gevoel voor verhoudingen aan draagvlak en resultaat. Heeft ervaring in de rol van projectleider, manager, consultant en facilitator.

Oostwest staat voor een gestructureerd creatief proces volgens de principes van designthinking. Een complex vraagstuk vraagt een holistische benadering waarin de mens centraal staat, kennis en kunde van verschillende disciplines worden ingezet en gewerkt wordt op basis van voortschrijdend inzicht. Oplossingen liggen in praktische interventies waar doelgroep en stakeholders aan mee ontwerpen en veel aandacht is voor communicatie. Oostwest heeft ervaring met corporates, non-profitorganisaties en overheid.